spirit

 
 

Show us your spirit! Dat is het motto van Sander en Toon, de oprichters van SPIRIT antwerp, een kinesitherapie-praktijk gespecialiseerd in sport, performance, rehab en training. Zij schakelden factorie in vanaf de beginfase voor de ontwikkeling van hun huisstijl. We ontworpen een krachtig en sportief logo dat speelt met het symbool ‘π’. ‘π’ staat voor het verder kijken dan initieel mogelijk lijkt, het blijven zoeken tot antwoorden gevonden worden.
 

 
_A2A8099.jpg
 
_A2A8812.jpg


Sander en Toon gaan ervoor! Ze hebben geen schrik om hun kennis te delen en samenwerkingen aan te gaan. Ze investeren in een breed netwerk tussen specialisten uit verschillende domeinen om hun patiënten (vaak topsporters) zo goed mogelijk bij te staan en zichzelf te laten overstijgen. In ruil verwachten ze van hun patiënten toewijding en inzet. We ontwikkelden de passende en motiverende slagzin ‘show us your spirit’ en ontwierpen community-truien en -t-shirts.
 

 
_A2A8122.jpg
 
_A2A8130.jpg


Om tegengewicht te bieden aan al die knappe en sportieve voetballers en kinesitherapeuten, werden we ook ingeschakeld voor wat vrouwelijk interieuradvies. Met respect voor het budget en de prachtige industriële ruimte stelden we enkele minimale ingrepen voor met grote impact.
 

 
_A2A8252.jpg
 
_A2A8286.jpg