marc

 
 

In het stijlvolle, rustige heuveldorpje met een wirwar van straatjes en immense vergezichten, Crillon le Brave, organiseerden we het verjaardagsweekend van Marc. Dit pareltje midden in de Provence aan de voet van de Mont Ventoux was de ideale locatie voor een intiem feest.
 

 
DSCF3448.JPG
IMG_1979.jpg
 


Bij aankomst vonden alle gasten in hun kamer het programmaboekje voor het weekend terug. Beginnen deden we met “pastis & petanque” gevolgd door een Provençaals buffet, opgemaakt uit verschillende seizoensproducten. Om de volgende dag energiek te beginnen organiseerden we een “animation de piscine”. Na een lekker Frans ontbijt was het tijd om de omgeving te ontdekken. De gasten maakten een wandeling tussen de wijn- en olijfgaarden. Terwijl wij ervoor zorgden dat er op het mooiste plekje van de wandeling een picknick klaarstond: du pain, du vin et du boursin! Na een middagje aan het zwembad werden de gasten verwacht voor een aperitief op het terras met uitzicht op de Mont Ventoux. Na het diner, was het tijd voor de thé dansant. Op zondag werd er uitgebreid gebruncht en nagepraat. Wat een weekend!
 

 
DSCF3711.JPG
170907-savethedate-voorkant.jpg
20171128-factorie_Mathias_Hannes-33.jpg
 
evenement, identiteitMathias Hannes