apart in stijl

 
 

apart in stijl verhuist. Van de vertrouwde locatie in het dorpscentrum van Boechout naar een prachtige beschermde woning in de Reigersmolenstraat in Vremde. Maar wat voor invloed heeft dit op een bestaand bedrijf? Hoe pak je dit best aan? Hoe overtuig je je klanten om mee ‘te verhuizen’?
 

171215-flyer.jpg
 
20171128-factorie_Mathias_Hannes-46.jpg
 


factorie helpt Lieve met het herdefiniëren van het concept van apart in stijl van winkel naar interieurhuis. Wij staan haar bij met strategisch marketing-, branding- en communicatieadvies. Zo grijpen we het moment aan om de bestaande huisstijl af te stemmen op het nieuwe concept: eenvoudig, puur en tijdloos. We creëren een marketing- en communicatieplan dat start met de bekendmaking van de nieuwe locatie op de kerstmarkt van Vremde (voor haar deur) en loopt tot de opening van de nieuwe winkel in de lente van 2018. Wordt vervolgd!
 

20171128-factorie_Mathias_Hannes-38.jpg