content

 

Content is een conceptstore, of beter nog ‘contentstore’ in de Kloosterstraat in Antwerpen. Bij Content vind je damescollecties, accessoires, bio beautyproducten en unieke interieurobjecten met een knipoog. 

 
 
image00025.jpeg
 
 

Nele kiest bewust voor goed gemaakte producten en merken met een sterke identiteit, spullen die je niet overal vindt. Producten met een verhaal zijn dierbaarder en daardoor duurzamer. Zo wil Nele haar klanten helpen met bewuster te shoppen. 

 
20190321_20190321_factorie_Content_MathiasHannes_125.jpg
20190321_20190321_factorie_Content_MathiasHannes_109.jpg
 

Content is een verhaal over voldoening, a story of fulfilment. Een verhaal waaraan wij (letterlijk) mochten meeschrijven. We kozen voor een eenvoudig maar sterk logo. De ‘C’ staat voor Content maar is ook een subtiele verwijzing naar het Copywright teken. En als je het omdraait zie je er een mooie glimlach in!

 
image00036.jpeg
image00016.jpeg
 

We gebruikten de vloer van het winkelpand als inspiratie bij het kleurgebruik, dit zowel voor de huisstijl als verschillende aspecten in het interieur. 

Zeer content van!