gaarne

 

Véronique Maurissen droomde, naar het voorbeeld van haar moeder, van een eigen wolwinkel. Eindelijk is het zover! Ze nam met een ongelooflijk enthousiasme een bestaande wolwinkel in Hove over. Breien is al lang een groot deel van haar leven. Nu wil ze zelf jong en oud inspireren en het vak en het plezier van breien laten ontdekken.

 
20190514_Gaarne_MathiasHannes_28.jpg
 
20190514_Gaarne_MathiasHannes_121.jpg
 
 

Factorie kreeg de eer om deze kinderdroom mee vorm te geven. We bekeken dan ook gaarne samen met Véronique hoe de bestaande winkel een metamorfose kon ondergaan a.d.h.v. interieuradvies op maat. Wij bedachten de naam, gaarne en zorgden voor de uitwerking van de volledige identiteit in de vorm van toffe zakken, cadeaubonnen en gadgets. En we hielpen Véronique met het ontwikkelen van een gepaste strategie. Dit vertaalde zich onder andere in het verkopen van starterspaketten en het organiseren van een vrij breimoment, genaamd ‘vrijbreivend’. 

 
20190515_Gaarne_MathiasHannes_196.jpg
20190515_Gaarne_MathiasHannes_140.jpg
 
20190515_Gaarne_MathiasHannes_160.jpg
 
 

Gaarne kende een droomstart. Véronique heet iedereen dan ook graag ‘wolkom’ in haar droom.